2003

Tidspunkt: søndag d.30. marts 2003 kl.02-03

Dagsorden:

  1. Eventuelt

Deltagere: Jørgen F. Bak (JFB), Michael Jensen (MJ), Inge Brink Hasnsen (IBH), Jesper Gernaa (JG) og muligvis visse andre...

Referat:

kl.02.00: (JFB) Velkommen

Deltagerne i dette års generalforsamling bydes velkommen. Jeg er lidt usikker på det tidsstempel, der kommer på dette bidrag, men vi får se.

kl.02.06: (MJ) Er vi to alene til generalforsamlingen

kl.02.10: (IBH) Tak for velkomsten

Endelig et forum, hvor sommertid ikke blot accepteres - kan der ikke gøres mere for at sprede bevidstheden om tidsmanipulationen - og opfordre til modstand mod den!

  • kl.02.19 (JFB) Jo - men det er ikke blot en dansk sag. I aften er der blevet dannet en norsk søsterorganisation. Se et andet punkt i dette forum

    • kl.02.33 (IBH) Ja, det er glædeligt at der sker noget i Norge. Kunne man ikke tænke sig et tidskoordineret intereuropæsik fremstød, Frankrig var jo temmelig langt fremme med modstanden for nogle år siden - men det er ligesom gået i sig selv igen. Hvis der kom en massiv påvirkning af regeringerne af dwe lande der har indført sommertiden, ville det måske kunne rykke en afskaffelse nærmere?

    • Også vores indre krops/organrytme forstyrres - vi er underllagt kosmos' tidsrytme - ligesom køerne , underligt at man ikke vil acceptere det.

kl.02.24: (MJ) Jeg synes ikke der sker ret meget her ?

Min PC er også modstander af sommertid. Da PC-uret skulle skifte automatisk (Det burde selvfølgelig heller ikke være slået til) frøs det vindue der håndterer godkendelse af tidsjusteringen. Resten af computeren virkede stadig, men klokken stod fast på 2.00. Sådan kan det gå når også selve teknikken bliver modstander !!!

  • kl.02.36: (MJ) Ja når der ikke sker noget, vil jeg gå i seng. Vi skal jo en time tidligere op imorgen, eller hvordan er det nu, jo, det vist sådan. Jeg kan sgu aldrig finde ud af det !!!

  • Godnat til alle mine kollega-medlemmer i Landsforeningen mod Sommertid

    • kl.02.46: (IBH) Sov godt - og forhåbentlig ikke forlænge....

    • kl.02.55: (JG) Du har ret Michael, du skal 1 time tidligere op. Og dette første døgn har kun 23 timer.

kl.02.43: (IBH) ER der flere med deude?

Er der mon flere, der deltager i generalforsamlingen?? det snyder lidt, at svarene ikke dukker op på skærmen, hvis ikke man klikker på det oprindelige indlæg, så der kan gemme sig nogle svar under underpunkterne i menuen...

Vi må da være rigtigt mange, der ikke synes det er en god ide at lave om på naturens rytme - jeg kender mange, der ikke kender denne forening - vi må kunne sprede budskabet mere effektivt!

  • Tja, du har vel opdaget Michael Jensen men ellers er der måske nogle passive

  • Ja, det er jo ikke et chat-room. Men der er det jo ikke til at fastholde en tanke.

  • Har du nogle forslag? Jeg tror ikke vi kan få mere pressedækning end vi gør - men gode forslag er velkomne.

kl.02.51: (IBH) Ang: Generalforsamling 2003

Jeg er interesseret i at høre lidt nærmere om hvordan du / foreningen arbejder for sommertidens afskaffelse - er det med artikler i aviser, lobby-arbejde eller andet?

  • kl.02.59: (JFB) Det primære virke er som en lobby-virksomhed. Her er vi nogle få, som pressen kan kontakte. Det ser ud til at give en god dækning. Det er planen at få taget fat i den ansvarlige minister, og det er nok ved at være tiden for denne aktivitet. Men det er (mindst) et EU-projekt. Så det vil tage tid.

    • kl.03.05: (IBH) Det lyder som en rigtig god ide - .

    • Jeg vil i første omgang sprede rygtet om foreningen her, men er der noget jeg ellers kan gøre må du gerne sige til-, det vil glæde mig at kunne hjælpe til med at få indført normaltid hele året!

kl.03.07: (JFB) Afslutning

Tak for god ro og orden

Under generalforsamlingen indløb følgende meddelelse:

Norsk solidaritet!

Den norske broder/søsterforening er nu opprettet!

Med solidariske hilsener

Landsforeningen mot Sommertid, Oslo

Oslo, 30.3.03 03.00

Broder Ansgar

Vær hilset, kamerater!

Ansgar Hjellebekk

Vi ser frem til et frugtbart samarbejde, Jørgen F. Bak